14 Ağustos 2014 Perşembe

İpek Yaylacıoğlu Kardeş Payı Maceram :) ♥

Kardeş Payı'na Nasıl Başladım ?


Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in baş rol oynadı Kardeş Payından teklif aldıgım zaman çok heycanlanmıştım. Bildiğiniz gibi yeni evlendim.Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in İşler güçler dizisinin birçok repliğini interntüzerinden tekrar tekrar izlediğim için Kardeş Payınında bu şekilde eğlenceli bir dizi olacağına inanmıştım bu sebeble dizide rol almayı kabul ettim.


Dizide Oynarken uzun setlerden sıkıldımmı ?


Hayır böyle problem olmadı settki arkadaşlar okadar cana yakın kişilerki onlarla rol almak ve rolleri tekrar ederken arka planda bizler daha çok eğlendik bazı günler set'e gelmek için sabırsızlandığımı bile hatırlıyorum.Ahmet kural ve Murat cemcir çok yetenekliler güldürme konusunda. Sette bikaç kişi tam adımla ipek yaylacıoğlu diye seslenende var Eczacı eda diyende var. Kardeş Payının gülü ditende.

Yolda Sizi Gördüklerinde ne diyorlar ?


Geçen yaşlı bir teyze gördü; "Aaaa Kızım sen eczacı eda değilmisin dedi." Evet teyzecim dedim. ☻ Teyze eczacılığı rol icabı yaptıgımı bilmiyordu yada espirisine bana "Eczacı kızım bi ara geliyimde şekerime bi çözüm bul" dedi. ☻

Genelde beni gördüklerinde İpek hanım,İpek yaylacıoğlu değilmisiniz ?, Kardeş Payı Eda değilmisin diyorlar.

Bana netür sorular soruyorlar ?


Beni görenler İpek yaylacıoğlu saç rengi ne ? İpek yaylacıoğlu saç rengi ne ? İpek yaylacıoğlu güzellik sırrı ne ? Kardeş Payı eda saç rengi ne ? bu başlıklarda sorular soruyorlar ☻

12 Ağustos 2014 Salı

İpek Yaylacıoğlu Facebook

FACEBOOK SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLA ! İPEK YAYLACIOĞLU


Bu sayfa İpek Yaylacıoğluna ait olup paylaşımlar reklam şirketi yazilimgnc tarafından yapılmaktadır.İpek yaylacıoğlu musait oldukça paylaşım ve yorumlara yanıt veriyor yorumlara yapılan yanıt tamamen ipek hanıma aittir.

Dahaçok Kitap okumayı resim yapmayı ve moda tasarımları yapmayı severim.Sporla aram pek yoktur ama Galatasaray,Fenerbahçe gibi takımların derbileri ve avrupa maçlarının skorlarını takip ederim:)


Temel Bilgiler


Impressum
Bu sayfa İpek Yaylacıoğluna ait olup paylaşımlar reklam şirketi yazilimgnc tarafından yapılmaktadır.İpek yaylacıoğlu musait oldukça paylaşım ve yorumlara yanıt veriyor yorumlara yapılan yanıt tamamen ipek hanıma aittir.

İletişim Bilgileri

İpek Yaylacıoğlu Fotografları











































#kardeşpayı #sezonfinali nde neler olacak? Kardeş Payı bugün saat 22.00 da! instagram.com/p/rZwIKeKBu7/
İpek Yaylacıoğlu (d. 31 Temmuz 1984, İstanbul), Türk oyuncu, desinatör ve fotoğrafçı.
Nişantaşı Işık Lisesi ve Bilgi Üniversitesi reklamcılık bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca Londra'da şapka tasarımı eğtimi almış; diksiyon,grafikerlik ve birçok oyunculuk kursunada gitmiştir. Oyunculuğa; Ziraat BankasıProfilo, Çikilop gibi markaların reklam filmleriyle küçük yaşta başlamıştır. Ayrıca Wicked adında bir tasarım markası vardır.

Dizi[değiştir | kaynağı değiştir]


İpek Yaylacıoğlu Fotografları , İpek Yaylacıoğlu Kimdir ? , İpek yaylacıoğlu Güzellik Sırrı Nedir ? , İpek yaylacıoğlu saç rengi ? İpek yaylacıoğlu firikik , İpek yaylacıoğlu Sex , İpek yaylacıoğlu evlimi ? İpek yaylacıoğlu kaç yaşında ? Kardeş Payı eda Frikik ? Kardeş payı eda gerçek adı , Kardeş Payı yeni sezon bölümü nezaman başlıyor ? Kardeş Payı Ahmet kural ipek yaylacıoğlu ? metin eda , Murat cemcir , İpek yaylacıoğlu eşi kimdir ? ipek yaylacoğlu porno




5 Ağustos 2014 Salı

Kardeş Payı Nezaman Başlıyor ?

Kardeş Payı Nezaman Başlıyor ? Kardeş Payı 23. Bölüm Nezaman ? , Kardeş Payı Eda , Kardeş Payı Yeni Bölüm nezaman ? Kardeş Payı Nezaman Başlayacak ? , Kardeş Payı yeni sezon ne zaman ? Sezon finaline giden filmler nezaman başlayacak ?  


Kardeş Payı, NTC Medya tarafından yapılıp Star TV'de yayınlanan komedi türündeki Türk televizyon dizisi. Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcirve Seda Bakan paylaşmaktadır. İki tesisatçı kardeşin dünyayı kurtaracak bir icat ettikleri hikayeyi anlatmaktadır.


Konusu

Metin, Ali, Feyyza orta halli bir mahallede büyümüş aynı evde aileleri ile yaşamak zorunda olan üç kardeştir. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin, efsane üçlüyü hayatının sonuna kadar yaşatmak için üç çocuk yapıp Metin, Ali ve Feyyaz isimlerini koymaya yeltenir. Üçüncü çocuk kız olunca adı Feyyza olur. Tahsin her yaz Metin ve Ali'yi "Okumazsan kolunda bir altın bileziğin olsun." gizli tehdidiyle su tesisatçısında çırak olarak çalıştırır, iyi kötü de para kazanınca okumayıp hakikaten tesisatçılık yapmaya başlarlar. Yazları bir yere çırak vermediği tek çocuğu Feyyza ise okur ve şu an evin temel geçim kaynağıdır. Metin ve Ali eve zerre para getirmezler. Kafalarında hep bir eylem canlandığı için; ellerinden geleni asla ardına koymayan abi Ali, kardeş Metin ve hayallerine ortak etmek istedikleri ama hep hayal kırıklıklarına denk getirdikleri küçük kardeşleri Feyyza ile dünyaya barış ve mutluluk getirmek isterler. Sırf bu talepleriyle Say kanununu boşa çıkarttıkları için makro ekonomiye büyük bir darbe vuran kardeşler için bu sadece başlangıçtır. "Dünya'ya barış ve mutluluk getirecek." diye iddia ettikleri bir icada imza atarlar. Kimsenin ciddiye almadığı icadın zamanla gerçekten çalıştığını göstermeleriyle, tüm dengeler değişir. Ali ve Metin’in büyük mucitler gibi geniş çalışma alanları, sponsorları yoktur ama dünyayı güzelleştirmeye çalışırken 60’ından sonra kendisine bakmaya başlayan ve evdeki herkesi huylandıran babaları, 87 yaşından sonra ben hinlik için yaratılmışım diyen el aldıkları ustaları ve tarifi çok zor gönül ilişkileri vardır.

Karakterler


OyuncuKarakterAçıklama
Ahmet KuralMetin ÖzdemirTesisatçıdır. Ali ile birlikte "Karapençe VIP" isimli kıraathaneyi ve tesisatçıyı işletmektedirler. Eda'dan hoşlanmaktadır. Ali ile birlikte Dünya'yı kurtaracak bir nesneyi icat ettiklerini düşünmektedirler.
Murat CemcirAli ÖzdemirAçıköğretim terktir. Eşi Şükriye'yi aldatmayı beceremeyip boşanmıştır. Tesisatçıdır. Metin ile birlikte Karapençe VIP isimli kıraathaneyi ve tesisatçıyı işletmektedirler. Metin ile birlikte Dünya'yı kurtaracak bir nesneyi icat ettiklerini düşünmektedirler.
Seda BakanFeyyza ÖzdemirEvin geçimini sağlayan en küçük kardeştir. Müzikhol işletmektedir. Kartal'ın kankası Deniz'den(1,5 Adana) hoşlanmaktadır.
Şinasi YurtseverHilmi KazmıkçıMahallenin cimri zenginidir. Birçok alanda yatırım yapmıştır. Feyyza'nın çalıştığı Müzikholünde sahibidir. Eşini üç kere aldatmıştır ve boşanmıştır. Bir çocuk babasıdır.
Ayşe KökçüHamiyet ÖzdemirÇocuklarının kendisine ne kadar zarar olduğunu bilse de onlar için her şeyi göze alır. Metin, Ali, Feyyza kardeşlerin annesidir.
Ali İhsan VarolYiğitPatent şirketinin sahibidir. Metin ile Ali'ye yardım etmek istediği için babası tarafından mal varlığı elinden alınmıştır.
Demir KarahanYiğit'in babasıdır. İcadın başlarına bela açacağını düşündüğünden, icadın yapımına engel olmaya çalışır.
İpek YaylacıoğluEdaEczacıdır. Metin'den hoşlanmaktadır. Şükriye'nin kardeşidir.
Berfu ÖngörenŞükriyeAli'nin eski eşi, Eda'nın ablasıdır.
Sadık GürbüzŞerifMetin ve Ali'nin 87 yaşındaki ustalarıdır. Alkol bağımlısıdır. Hayatın anlamını bulduğunu düşünmektedir. Önceden çok iyi olan ama yaşlanınca insanlara kötülük yapmaktan zevk alan birisi olmuştur.
Ayhan TaşSezaiOto tamircisidir. Dişlerinin arasına kürdan sokma rekoru vardır.
Korhan HerduranOğuzhanMuhasebecidir.Ali ve Metin'in de muhasebesini yapmaktadır. Buna rağmen çok az para kazandığı için çok fazla parayı görünce bayılır.
Cemil ŞahinKartalFeyyza'nın işlettiği petrol ofisinde çalışmaktadır. Yaptığı işleri becerememektedir. Lakabı "Pompacı Kartal"dır. Mahallenin mafyasının aşık olduğu Feyyza'nın arkadaşına aşıktır. Bu yüzden mafya ile başı derttedir.
Fulden AkyürekHilmi'nin eski eşidir. Hilmi tarafından üç kere aldatılmıştır. Bir çocuk annesidir.
Kadir PolatcıDeniz (1,5 Adana)Feyyza'nın hoşlandığı kişidir. Kartal'ın kankasıdır. Feyyza'dan hoşlanmaktadır ama açıklayamaz. 15. bölümde Feyyza'yı kıskandırmak için Feyyza'nın arkadaşı ile çıkmaya başlamıştır.
Tuncay BeyazıtTurgutÇilingirdir.
Emrah KamanEmrah(Emre)Eda'nın eski sevgilisi,Metin'in düşmanıdır. Aynı zamanda dizinin yazarlarındandır.
Ahmet DursunSezai'nin hafif aptal ve sesini tamamen kendinden aldığı oğludur.
Yakup Yavuz SarıyıldızVaktini Ali ve Metin'in işlettiği "Karapençe VIP" adlı kıraathane'de geçirmektedir.
Ahmet ArslanSinanSezai'nin çırağıdır. Kendisinden yaşça büyük olan Feyyza'dan hoşlanmaktadır.
Tarık BayrakTarıkTurgut'un çırağıdır. O da kendisindan yaşça büyük olan Feyyza'dan hoşlanmaktadır.
Ali Ercan GönültaşÇiçekçi çocuktur.
Barış YıldızBarışMahallenin bir türlü organize olamayan mafyasının lideridir. Feyyza'nın arkadaşına aşıktır.
Alper KadayıfçıCemMahallenin bir türlü organize olamayan mafyasının üyesidir. O da Feyyza'nın arkadaşına aşıktır.
Samet GürselOnayMahallenin bir türlü organize olamayan mafyasının üyesidir. O da Feyyza'nın arkadaşına aşıktır.
Ali AkdalHüseyinMahallenin bir türlü organize olamayan mafyasının üyesidir. Feyyza'nın arkadaşına aşık olmayan tek üyedir. Ama Feyyza'nın arkadaşı 20. bölümde ona aşık olmuştur.
Kardeş Payı Nezaman Başlayacak ?

Kardeş Payı Nezaman Başlayacak ? diye sordugunuz için bu sitedesiniz. Kardeş Payı Yeni Sezon'da Başlayacaktır. Detaylı bilgi Yukarıdaki açıklama metnindedir.

Diyer Sorularınız için Facebook Sayfamıza Mesaj Atın  @İpekYaylaciogluSayfasi

Kardeş Payı 22. Bölüm (Sezon Final) Full HD Sansürsüz


Dünyaya barış ve mutluluk getirecek icadı tüm dünyaya aynı anda duyurmanın derdine düşen kardeşler başlarına geleceklerden habersiz gönül ilişkilerinin peşinde koşuyorlar. Hakem maçı bitirmek üzere, kaleyi gören, gördüğü yerden şut çekiyor. Kardeş Payı olaylı ve eğlenceli sezon final bölümüyle Perşembe Star’da...